از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 88565

319 بازدید

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، امیر ناظمی در نخستین رویداد کارآفرینی با موضوع هوش مصنوعی (Edge) اظهار داشت: این داده ها می توانند در حوزه های گوناگون مانند پزشکی، بورس و استارتاپ ها باشند.وی در این رویداد که از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، عنوان کرد: ویژگی […]

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، امیر ناظمی در نخستین رویداد کارآفرینی با موضوع هوش مصنوعی (Edge) اظهار داشت: این داده ها می توانند در حوزه های گوناگون مانند پزشکی، بورس و استارتاپ ها باشند.
وی در این رویداد که از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، عنوان کرد: ویژگی مهم تکنولوژی های جدید نداشتن مرز دقیق میان آنها است. این نوع تقسیم بندی ها در عمل و حوزه اپلیکیشن به یکدیگر وابسته هستند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: حوزه های هوش مصنوعی و داده های عظیم را نمی توان از پردازش تصویر جدا کرد و به ناچار باید از هوش مصنوعی و تکنولوژی های وابسته به آن استفاده کرد.

* هوش مصنوعی در دانشگاه تربیت مدرس
در ادامه سعید ابراهیمی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس نیز به مهمترین فعالیت های این پارک پرداخت و عنوان کرد: بازارسنجی، ایده پردازی، پژوهش های علمی، طراحی مهندسی، نمونه سازی، طراحی صنعتی، استانداردسازی، تدوین دانش فنی، ثبت مالکیت فکری، تجاری سازی، فروش و پشتیبانی های بعدی برای تحقق محصولات فناوری در عرصه تولید صنعتی و همچنین عرضه خدمات تخصصی از فعالیت های اصلی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس به شمار می روند.
وی هدف از برگزاری رویداد کارآفرینی هوش مصنوعی را ترویج فضای کارآفرینی میان دانشجویان عنوان کرد و گفت: علاقه مندان به این حوزه می توانند با حضور در چنین رویدادهایی در راه اندازی استارتاپ ها از این اطلاعات استفاده کنند.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی یکی از فناوری های پیشرفته در جهان کنونی به شمار می رود، بیان داشت: در حال حاضر حدود ۱۲۰ شرکت زیر پوشش پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس فعالیت می کنند. این در حالی است که در نتایج پالایش شرکت مشخص شد که ۸۰ شرکت عملکرد و فعالیت قابل قبولی دارند.
وی افزود: فعالیت شرکت ‌هایی قابل قبول است که به پارک فناوری به عنوان تکیه‌ گاه نگاه نکرده و خود دارای فعالیت مستقل باشند. در برابر، ما نیز به چنین شرکت‌ هایی سرویس ارائه می دهیم. چرا که به دلیل محدودیت منابع، ترجیح بر حمایت از شرکت هایی است که با جدیت بیشتر کار کنند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: شرکت ‌های مورد تایید می‌ توانند از برند پارک فناوری استفاده و اعتماد کارفرما را جلب کنند. همچنین از حمایت‌ هایی همچون سالن جلسات، خدمات اداری، شرکت در نمایشگاه‌ ها و دوره آموزشی بهره ‌مند شوند.
به بیان وی، پارک فناوری دانشگاه شهید مدرس ۸۰ درصد هزینه مشاوره برای این شرکت‌ ها را پرداخت کرده و اولویت پذیرش نیز با شرکت هایی است که در حوزه های آی ‌تی، هوش مصنوعی، نفت و انرژی، کشاورزی و علوم دامی، مهندسی پزشکی و حوزه هنر و علوم انسانی فعالیت می ‌کنند.
ابراهیمی به شکاف میان صنعت و دانشگاه اشاره و عنوان کرد: صنعت، دانشگاه را قبول ندارد و به دنبال دریافت کار با هزینه کم اما کیفیت بالا است در حالی که دانشگاه ‌ها متناسب با بودجه قادر به ارائه کار و خدمات هستند.
نخستین رویداد کارآفرینی هوش مصنوعی با حضور سه استارتاپ لینکپ، نظربین و خبریو در دانشگاه تربیت مدرس با هدف آشنایی جامعه استارتاپی و علاقه مندان به کارآفرینی به تکنولوژی های پیشرفته در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
**۸۳۹۸**۱۸۳۴

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


هوش مصنوعی


وزارت ارتباطات


امیر ناظمی

نظرات بسته شده است.