از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 40516

813 بازدید

غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در آیین گردهمایی شوراهای اسلامی خوزستان که با حضورمدیرکل شوراهای اسلامی شهر و روستای وزارت کشور در اهواز برگزار شد اظهار کرد: یکی از مهم ترین ارکان نظام، اداره امور محل شهر و روستا در سراسر کشور بوده که با انتخاب مردم می تواند کارایی بیشتری داشته باشد.وی ادامه داد: شورا […]

غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در آیین گردهمایی شوراهای اسلامی خوزستان که با حضورمدیرکل شوراهای اسلامی شهر و روستای وزارت کشور در اهواز برگزار شد اظهار کرد: یکی از مهم ترین ارکان نظام، اداره امور محل شهر و روستا در سراسر کشور بوده که با انتخاب مردم می تواند کارایی بیشتری داشته باشد.
وی ادامه داد: شورا یک نهاد جمعی و مردمی بر اساس حضور مردم در ارکان مختلف اجتماعی بنا شده و وجود آنها عامل بازدهی، نظارت هر چه بهتر و کنترل بر امور مردمی است.
استاندار خوزستان بیان کرد: شوراها با نظارت و برطرف کردن معضلات شهر و روستاها، تسهیل زندگی مردم در کارهای مربوط به شهرداری، حفظ محیط زیست، پرداختن به نیازهای فوری تر در عین پرداختن به امور زیربنایی و اولویت دادن به مناطق کم برخوردار را اعمال کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان نیز گفت: اعتماد نهادی و اجتماعی، اساس داشتن سرمایه اجتماعی و توسعه بوده و شوراها به عنوان نهادهای مردمی می توانند وظیفه افزایش این اعتماد را برای پیشرفت جامعه بر عهده بگیرند.
علی حسین حسین زاده ادامه داد: شفافیت، نظارت و پاسخگو بودن شوراهای اسلامی شهر و روستا مهم ترین فاکتورها برای جلب اعتماد نهادی و اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی هستند.
وی تقویت وجهه مردم سالارانه نظام جمهوری اسلامی را مهم ترین دستاورد شکل گیری شوراها عنوان کرد و گفت: این نظام یک الگوی بی بدیل در جهان بوده که بر پایه مشارکت و حضور مردم، دین و دینداری پایه گذاری شد.
وی مشارکت و تمرکز زدایی را دیگر دستاوردهای نظام شورایی خواند و افزود: شوراها به عنوان یک حرکت اجتماعی نهادینه شده و نشان می دهد که در ایران کار جمعی پاسخ می دهد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: نیاز است نگاه آسیب شناختی به کارکرد ٢٠ ساله شوراها در کشور داشته باشیم تا با جلب اعتماد و سرمایه اجتماعی بیشتر، توسعه کشور را رقم بزنیم.
رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیزبا بیان اینکه مدیریت شهری در اهواز مساله پیچیده ای است، گفت:شورای پنجم، کلانشهر اهواز را ٨٠٠ میلیارد بدهی، ۶ ماه حقوق معوقه و پروژه های راکد و انتظارات وسیع مردم تحویل گرفته و توانستیم با تلاش بدهی پرسنل را به میانگین دو ماه رسانده، بخشی از بدهی ها را پرداخت و پروژه ها را فعال کنیم ولی هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم.
محمد جعفر فلسفی ادامه داد: اتحاد و همدلی،باید دغدغه جدی بین اعضای شورا باشد تا بتوانیم به گفته رهبرمعظم انقلاب توفیق پیدا کنیم.
وی افزود: نبود تعامل میان شورا و شهردار یکی از چالش های چهار دوره گذشته و یک نقطه آسیب بوده است.
فلسفی با اشاره به وجود چالش های بیرونی و درونی در هر شورا گفت: مهم ترین چالش شورا، چالش درآمد است که از زمان خودگردانی ها به آن دچار شده ایم.
وی افزود: وقتی شهری حتی توان پرداخت بدهی پرسنل را نداشته باشد، شهر از نظر عمرانی عقب افتاده که به کلیت شهر و استان آسیب می زند و باید برای این معضل چاره اندیشی کنیم.
رییس شورای شهر اهواز چالش درآمدی شهرداری ها را حلقه مفقوده در اداره شوراها دانست و گفت: این مساله که تبعات زیادی برای شهرها دارد، باید در کشور حل شود و شوراها نباید در بحث مدیریت شهری گرفتار شوند.
وی افزود: پرداخت ارزش افزوده شهرداری ها با وجود افزایش تورم، کمتر هم شده و شهرها را درگیر چالش درآمد و هزینه کرده و نیاز به چاره اندیشی دارد.
فلسفی یادآور شد: با افزایش عوارض، فشار بر مردم را که درگیر مشکلات اقتصادی هستند، افزایش داده و بر نارضایتی آنها افزوده ایم.
٧١۴٨/ ۶۰۳۷

انتهای پیام /*


اجتماعی


شوراها


خوزستان


غلامرضا شریعتی

نظرات بسته شده است.