از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 88691

383 بازدید

به گزارش خطرنگار، عبدالکریم گراوند روز جمعه در نشست شورای های آموزش و پرورش شهرستان های جنوبی استان بوشهربا حضور وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش می‌ تواند پرچم ‌دار ارائه طرح تعطیلات زمستانه باشد. وی بیان کرد: هرچند سنت ‌شکنی هزینه دارد ولی انتظار می رود وزیر آموزش و پرورش این کار […]

به گزارش خطرنگار، عبدالکریم گراوند روز جمعه در نشست شورای های آموزش و پرورش شهرستان های جنوبی استان بوشهربا حضور وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش می‌ تواند پرچم ‌دار ارائه طرح تعطیلات زمستانه باشد.
وی بیان کرد: هرچند سنت ‌شکنی هزینه دارد ولی انتظار می رود وزیر آموزش و پرورش این کار را به عنوان یک سنت ماندگار با اصلاح تقویم آموزشی انجام و سپس آموزش عالی هم این تغییر را استمرار بخشد.
استاندار بوشهر گفت: با وجود داشتن منابع عظیم نفت گاز در استان بوشهر ولی چشم ما به ذخایر زیرزمینی نیست بلکه توسعه نیروی انسانی از مهمترین اولویتهای این استان به شمار می رود.
گراوند گفت: حتی توسعه منابع زیرزمینی در گرو توجه به نیروی انسانی است و جای تربیت نیروی انسانی که می تواند آینده استان و کشور را متحول کند در آموزش و پرورش است.
وی اضافه کرد: تربیت درست و انجام کارهای کارشناسی در آموزش و پرورش تضمین کننده توسعه و پیشرفت، کاهش آسیب ها و مشکلات در کشور است به همین دلیل نگاه ما در استان توجه به نیروی انسانی است.
وی با تقدیر از همکاری وزارت نفت در توسعه زیرساختهای آموزشی یادآورشد: این وزارتخانه همکاری گسترده‌ای در توسعه زیرساخت‌های آموزشی در جنوب استان بوشهر داشته و آغاز عملیات اجرایی آموزشی به ارزش هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال نمونه ای از این همکاری است.
وی گفت: انتظار مردم استان بوشهر نیز همین است که با همت مجموعه صنایع فعال در استان گام های بزرگی برای پیشرفت و توسعه منطقه برداشته شود.
گراوند افزود: مردم استان بوشهر در روزهای پایانی سال منتظر حضور رئیس جمهوری برای افتتاح پروژه هایی هستند که نه تنها برای این استان بلکه افتخاری برای کشور و به عنوان کارنامه درخشان جمهوری اسلامی در دولت تدبیر و امید است.
وی اضافه کرد: افتتاح این پروژه نشانه ای از مظلومیت دولت تدبیر و امید است که در این شرایط سخت کارهای بزرگی را به ثمر رسانده است.
نماینده مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب مدرسه ‌سازی با توسعه پژوهش سراها در استان بوشهر تکمیل شود.
سکینه الماسی افزود: سرجمع پروژه های اجرا شده و در دست اجرا در شهرستانهای جنوبی از محل اعتبارات طرح های عمرانی مناطق نفت خیز ۴۵ مدرسه و سالن است.
وی اضافه کرد: اجرای این پروژه ها در حوزه آموزش و پرورش در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی و توجه آنها به مردم منطقه است.
الماسی گفت: برای رسیدن به بهترین ها باید سوء مدیریت‌ها و کمبودهای گذشته را جبران و زمینه رشد آموزش و پرورش و پژوهش سرا را فراهم کرد.
وی برضرورت جذب حق نوار مرزی کارکنان آموزش و پرورش در این منطقه استرتژیک تاکید کرد.
وی ادامه داد: جنوب استان بوشهر می ‌تواند قطب اردوگاهی شود و انتظار می رود اقدامات لازم برای توسعه این مراکز رفاهی انجام شود.
وی گفت: اختصاص سهمیه ویژه‌ای در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برای اهالی جنوب استان از جمله ضرورت هایی است که در راستای برطرف کردن مشکل کمبود نیرو باید انجام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: کمبود نیروی انسانی مهمترین چالش آموزش و پرورش این استان است.
ناصر کرمی افزود: با بازنشستگی ۷۰۰ نیروی آموزش و پرورش در سال آینده و افزایش هشت هزار نفری تعداد دانش‌آموزان ساعت غیر موظف تدریس در استان بوشهر افزایش می‌یابد و سازماندهی نیروها برای سال تحصیلی آینده با مشکل روبرو است.
وی بیان کرد: ۲۰ درصد جمعیت استان بوشهر معادل ۲۲۹ هزار و ۴۰۷ نفر دانش‌آموز و نوآموز هستند که در ۱۱ هزار و ۶۸ کلاس درس در قالب ۲ هزار و ۴۸۶ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
کرمی اضافه کرد: مسئولیت آموزش این تعداد دانش آموز در استان بوشهر برعهده ۱۵ هزار و ۱۰۵ نفر است که ۱۲ هزار و ۶۹۵ نفر رسمی و پیمانی و هزار و ۴۶ حق‌التدریس، ۲۳۰ سرباز معلم و هزار و ۱۲۲ نفر دانشجوی تعهد خدمت است.
کرمی اضافه کرد: از جمعیت ۷۵ هزارنفری عسلویه ۱۳ درصد معادل ۱۰ هزار دانش‌آموز در ۵۱۸ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
وی افزایش مناسب پوشش تحصیلی، بهبود رتبه استان در کنکور، افزایش نمره امتحان نهایی، توانمندسازی نیروی انسانی، افزایش تعداد پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی و احداث ۷۰ چمن مصنوعی در مدارس استان را از جمله دستاوردهای مهم استان عنوان کرد.
کرمی گفت: کمبود نیروی خدماتی و تخریبی بودن ۷۰۰ کلاس درس از جمله چالش های آموزش و پرورش استان بوشهر است.
۶۰۴۷/۶۰۴۵

انتهای پیام /*


فرهنگی


تعطیلات زمیستانی


پژوهشسرا


بوشهر

نظرات بسته شده است.