از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 9685

113 بازدید

به گزارش خطرنگار، قطب الدین صادقی روز یکشنبه در حاشیه دیدار داوران و مهمانان ویژه این جشنواره با فرماندار سقز اظهار کرد: این رودیداها پایگاهی برای گفت وگو، تبادل فرهنگ و اندیشه و ایجاد انگیزه در جوانان برای شکوفایی خلاقیت ها و همدلی و همزبانی است.وی با بیان اینکه رودیداها و برنامه های فرهنگی و […]

به گزارش خطرنگار، قطب الدین صادقی روز یکشنبه در حاشیه دیدار داوران و مهمانان ویژه این جشنواره با فرماندار سقز اظهار کرد: این رودیداها پایگاهی برای گفت وگو، تبادل فرهنگ و اندیشه و ایجاد انگیزه در جوانان برای شکوفایی خلاقیت ها و همدلی و همزبانی است.
وی با بیان اینکه رودیداها و برنامه های فرهنگی و هنری باید به صورت متوازن در هر شهرستان و استانی برگزار شود، افزود: همواره از حامیان اصلی این جشنواره بوده ام و به دلیل چندین دوره حضورم در سقز معتقدم باید برگزاری آن مستمر و بدون وقفه در این دیار ادامه پیدا کند.
صادقی با اشاره به استقبال گسترده مردم از اجراهای این جشنواره تاکید کرد: مردم سقز فهیم و اهل فرهنگ و هنر هستند و ارتباط و پیوند خوبی با نمایش های صحنه ای برقرار می کنند.
این هنرمند حوزه نمایش، تئاتر و سینما از حمایت های فرماندار سقز در طول برگزاری این دوره و دوره های قبلی تقدیر کرد و یادآور شد: دل دادن به ارزش های فرهنگی و هنری مبنای توسعه انسانی است.
وی از فرماندار سقز خواست تا در راستای توسعه زیرساخت های هنر نمایش از جمله ساخت پلاتو، تلاش های بیشتری در این شهرستان انجام شود.
فرماندار سقز هم با بیان اینکه بر اساس جایگاه فرهنگی و هنری این شهرستان نتوانسته ایم حق این حوزه را ادا کنیم، گفت: یکی از مشکلات دیرین شهرستان نبود سالن بزرگ برای اجرای کارهای فرهنگی هنری است.
علی اکبر ورمقانی تاکید کرد: سالنی مناسب توسط شهرداری در حال ساخت است و از طریق شورای برنامه ریزی شهرستان نیز ۱۷ میلیارد ریال اعتبار برای آن مصوب شده است.
وی افزود:به دلیل برگزاری ۱۴ دوره موفق و حمایت های شورای شهر و هنرمندان از تئاتر کُردی، اعتقاد داریم به هیچ وجه نباید وقفه ای در برگزاری آن ایجاد شود.
ورمقانی یادآور شد: از دغدغه های اصلی برای این جشنواره قرار گرفتن این رویداد در تقویم جشنواره های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که امیدواریم این مطالبه به سرانجام برسد.
فرماندار و رئیس ستاد برگزاری چهاردهمین جشنواره تئاتر کُردی سقز یکی از ویژگی شاخص این جشنواره را برگزاری آن توسط خود هنرمندان اعلام کرد.
علیرضا اسماعیلی دبیر چهاردهمین جشنواره تئاتر کُردی سقز هم با تقدیر از حمایت های فرماندار، شهرداری، شورای اسلامی شهر و حامیان فرهنگی و هنری بخش خصوصی و هنرمندان اظهار کرد: اجرای مداوم نمایش های صحنه ای در طول سال از سیاست گذاری های دبیرخانه این رویداد فرهنگی و هنری است.
در این دیدار فرماندار سقز با اهدای لوح و هدایایی از داوران و مهمان ویژه این جشنواره فرهنگی تقدیر کرد.
به گزارش خطرنگار، چهاردهمین جشنواره تئاتر کُردی سقز از شامگاه پنجشنبه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر آغاز شده است و یکشنبه شب ۱۹( آذر) با معرفی گروه ها و نفرات برتر به کار خود پایان می دهد.
این جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز و انجمن هنرهای نمایشی استان کردستان با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی، انجمن هنرهای نمایشی ایران، فرمانداری سقز، شورای اسلامی شهر و شهرداری سقز در راستای ارتقا، تشویق و ترویج هنر نمایش در جامعه با تاکید بر تولید نمایش هایی مبتنی بر فرهنگ کردستان در حال برگزاری است.
جشنواره تئاتر کُردی از سال ۷۸ به مدت شش سال متوالی برگزار شد اما به دلیل مشکلات مالی این جشنواره بعد از شش دوره متوقف و دوباره از سال ۸۷ برگزاری آن از سر گرفته شد و تا سال ۹۰ به مدت چهار دوره دیگر پیگیری و اجرا شد.
این جشنواره در سال های ۹۱ و ۹۲ برگزار نشد و از ۹۳ دوباره فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۹۴ نیز دوازدهمین دوره این جشنواره با حضور ۱۲ گروه نمایشی از ایلام، بانه، بوکان، تهران، دیاربکر ترکیه، سقز، سلیمانیه عراق، سنندج، شیروان، کرمانشاه و مریوان از ۱۵ تا ۱۹ شهریور در سالن نمایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز برگزار شد.
قطب الدین صادقی، کوروش سلیمانی و علی ظفر قهرمانی نژاد نمایش های این دوره را داوری می کنند.
سقز در ۱۹۰ کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
خبرنگار: ابراهیم محمدحسینی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
۷۲۴۹/۹۱۰۲

انتهای پیام /*


فرهنگی


تئاتر کردی


جشنواره چهاردهم


شهرستان سقز

نظرات بسته شده است.