از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 92956

109 بازدید

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار علمی خطرنگار، از پژوهشگاه فضایی ایران، حسین صمیمی افزود:گروه سنجش از دور مرکز تحقیقات فضایی، در طی سه روز اخیر و در پی جاری شدن سیل در استان گلستان، به طور شبانه روزی در حال اخذ، پردازش و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای مختلف از مناطق سیل زده بوده‌اند.وی اضافه کرد: در […]

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار علمی خطرنگار، از پژوهشگاه فضایی ایران، حسین صمیمی افزود:گروه سنجش از دور مرکز تحقیقات فضایی، در طی سه روز اخیر و در پی جاری شدن سیل در استان گلستان، به طور شبانه روزی در حال اخذ، پردازش و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای مختلف از مناطق سیل زده بوده‌اند.
وی اضافه کرد: در این راستا، محققان مرکز تحقیقات فضایی پژوهشگاه فضایی ایران افزون بر تهیه و انتشار نقشه‌های دقیق راداری (با دقت بیست متر) از شش شهرستان سیل‌زده، موفق شدند نقشه راه‌ها و مسیرهای آسیب دیده دو شهرستان آق قلا و گمیشان را هم تهیه کنند و در اختیار مدیران ستاد بحران این استان قرار دهند که خوشبختانه این داده‌ها واطلاعات مورد توجه و استفاده مسئولان ذی‌ربط قرار گرفته است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران یادآور شد: مسئولان همچنین خواستار ارائه داده‌ها و اطلاعات بیشتری از سوی این پژوهشگاه برای مدیریت بهینه این بحران شده‌اند.
به گزارش خطرنگار، بارش شدید باران ۲۸ و ۲۹ اسفند ۹۷ در شرق استان گلستان باعث سر ریز شدن سد گلستان واقع در ۱۵ کیلومتری شرق شهر گنبدکاووس و طغیان رودخانه های گرگان رود، چهل چای، قره سو و اوغان شد.
با آغاز فعالیت سامانه سرد و بارشی اخیر بیش از۳۰۰ میلی متر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به ۱٫۵ متر رسید.
سرریز آب سدهای گلستان ۲ و بوستان در مناطق بالادست موجب به راه افتادن سیل در رودخانه ها شد و شهرها و روستاهای حاشیه این رودخانه را بدلیل حجم فراوان آب دچار بحران سیل کرد.
علمی ** ۹۲۰۷ ** ۱۳۵۵ **

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


پژوهشگاه فضایی


سیل گلستان


مدیریت بحران

نظرات بسته شده است.