از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 92731

109 بازدید

به گزارش گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری علمی ساینس دیلی، در فناوری چاپ سه بعدی، طرح‌های دیجیتالی به صورت لایه به لایه ساخته شده و به اشیای فیزیکی تبدیل می‌شوند. فناوری چاپ چهاربعدی بر مبنای همین روش است؛ اما یک تفاوت اساسی با آن دارد. در چاپ چهاربعدی از مواد خاص و طرح‌های […]

به گزارش گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری علمی ساینس دیلی، در فناوری چاپ سه بعدی، طرح‌های دیجیتالی به صورت لایه به لایه ساخته شده و به اشیای فیزیکی تبدیل می‌شوند.
فناوری چاپ چهاربعدی بر مبنای همین روش است؛ اما یک تفاوت اساسی با آن دارد. در چاپ چهاربعدی از مواد خاص و طرح‌های ویژه برای تولید اشیایی استفاده می‌شود که در واکنش به شرایط محیط؛ از جمله تغییرات دما قابلیت تغییر شکل را دارند. در این فناوری، زمان بعد چهارم است که امکان تغییر شکل اشیا را فراهم می‌کند.
محققان دانشگاه راتجرز در نیوجرسی آمریکا گروه جدیدی از مواد را با ویژگی‌ها و خواص غیرعادی ساختند که با عنوان فراماده شناخته می‌شوند و مشابه آن‌ها در طبیعت وجود ندارد.
این مواد با گرما فعال می‌شوند و قادر اند در زمان برخورد، مانند چوب سخت شده یا مانند اسفنج نرم شوند تا هر نوع ضربه‌ای را جذب کنند.
با تغییر دمای محیط از ۳۷ تا ۹۰ سانتیگراد، می‌توان سختی این مواد را تا ۱۰۰ برابر افزایش داد. این مواد کاربردهای متعددی از جمله تولید بال‌های هواپیما، ربات‌های نرم، ایمپلنت‌های پزشکی و ابزارهای ضربه‌گیر دارند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Materials Horizons منتشر شده است.
علمی **۹۲۵۹**۹۱۵۷

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


فناوری چاپ چهاربعدی


سیلیکون


ربات

نظرات بسته شده است.