از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 78792

563 بازدید

به گزارش گروه دانشگاه خطرنگار، ، احمد معتمدی روز پنجشنبه در «مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دخترانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر» اظهار کرد: خوابگاه جدید برای اسکان دانشجویان دختر در نظر گرفته شده است. با وجود تمام اقدامات برای ساخت و تجهیز خوابگاه ها و مشارکت خیرین و فارغ التحصیلان خوابگاه های دانشگاه با استاندارد فاصله دارد.وی […]

به گزارش گروه دانشگاه خطرنگار، ، احمد معتمدی روز پنجشنبه در «مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دخترانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر» اظهار کرد: خوابگاه جدید برای اسکان دانشجویان دختر در نظر گرفته شده است. با وجود تمام اقدامات برای ساخت و تجهیز خوابگاه ها و مشارکت خیرین و فارغ التحصیلان خوابگاه های دانشگاه با استاندارد فاصله دارد.
وی افزود: اگر دانشجویان دانشگاه که از استعدادهای درخشان نیز هستند وضعیت مناسبی برای اسکان نداشته باشند روی کیفیت تحصیل آنها نیز تأثیر می‌گذارد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: برنامه ریزی شده تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت خوابگاه های امیرکبیر دو برابر شود و از پراکندگی خوابگاه‌ها کم و تجمیع پیدا کنند.
وی درخصوص تنگناها برای ساخت خوابگاه گفت: هشت سال است که برای ساخت خوابگاه اعتبارعمرانی از سوی دولت در نظر گرفته نشده است.
رئیس دانشگاه امیر کبیر اظهار کرد: برای ساخت و تجهیز خوابگاه ها از کمک فارغ التحصیلان و خیرین استفاده شده و حتی بخش خصوصی نیز دغدغه ای در این خصوص ندارد.
وی ادامه داد: در چهار سال اخیر خوابگاه های رتبه ۴ و ۵ دانشگاه به رتبه یک، دو و سه تبدیل شده و در نظر داریم تا سال آینده خوابگاه‌های رتبه ۳ نیز به رتبه ۱ و ۲ ارتقا پیدا کند.
معتمدی تصریح کرد: در همه جای دنیا و دانشگاه های معتبر بسیاری از فارغ التحصیلان و خیرین آن ها با عنوان وقف نیمی از اعتبارات و ثروت خود را برای توسعه کشور در دانشگاه ها صرف می کنند و امر وقف فقط مربوط به ایران نیست.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت که این دانشگاه ۱۴ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۵۰ درصد آنها دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند.
وی ادامه داد: امیرکبیر تمامی رشته های مهندسی را داراست که از خصوصیات منحصر به فرد آن می باشد و به تازگی رشته‌های علوم ریاضی، فیزیک و شیمی را نیز به رشته های مهندسی اضافه کرده است.
معتمدی با اشاره به اینکه امیرکبیر نسبت به دیگر دانشگاه های صنعتی سطح یک تعداد دانشجو و اساتید بیشتری دارد، گفت: ۵۵۰ نفر عضو هیات علمی در دانشگاه فعالیت می کنند که که بیشتر از ۵۰ درصد آنها دانشیار و استاد هستند. بنابراین دانشگاه از لحاظ کیفی و کمی در موقعیت مطلوبی است.
وی ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر در چهار رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آی اس ای رتبه نخست در بین دیگر دانشگاه های صنعتی را دارد.
معتمدی عنوان کرد: در برنامه راهبردی دانشگاه مقرر شده دانشگاه امیرکبیر تا سال ۱۴۰۴ جز ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار بگیرد و با توجه به رتبه فعلی (رتبه چهارصد در دنیا) راهی برای تحقق این هدف باقی نمانده است.

** ۱۰ میلیارد تومان هزینه ساخت خوابگاه
در ادامه حسن رفتاری که جدیدترین خوابگاه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر را ساخته و تجهیز نموده است، گفت: ۱۰ میلیارد تومان هزینه ساخت خوابگاه شده است.
دانش آموخته دانشگاه امیر کبیر ادامه داد: چهار هزار دانشجو در خوابگاه های مستهلک اسکان دارند و دانشگاه ها نیز با کمبود بودجه مواجه هستند که به درستی نمی توانند نیاز دانشجویان را برطرف کنند.
وی تصریح کرد: نیاز است برای بهسازی و تجهیز خوابگاه ها برنامه ریزی شود زیرا نبود اسکان مناسب باعث کاهش کیفیت تحصیل و ایجاد معضلات اجتماعی می شود.
**۹۴۶۵**۱۶۰۱**

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


دانشگاه امیرکبیر


خوابگاه جدید


حسن رفتاری

نظرات بسته شده است.