از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 75542

110 بازدید

ضیاءالدین مظهری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت خطرنگار، افزود: سوءتغذیه (کم خوری و پرخوری) در بین مردم بیداد می کند؛ با غذا خوردن نیازهای بدن مانند آنتی اکسیدان ها، اسید آمینه ها و فیبرهای مطلوب تامین می شود درحالی که کم خوری و پرخوری تعادل در تامین این نیازها […]

ضیاءالدین مظهری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت خطرنگار، افزود: سوءتغذیه (کم خوری و پرخوری) در بین مردم بیداد می کند؛ با غذا خوردن نیازهای بدن مانند آنتی اکسیدان ها، اسید آمینه ها و فیبرهای مطلوب تامین می شود درحالی که کم خوری و پرخوری تعادل در تامین این نیازها را به هم می زند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر سه میلیارد نفر در دنیا دچار سوءتغذیه و عدم تعادل در خوردن غذاهای مورد نیاز بدن هستند که اثرات زیان آوری بر سلامت جسم و روان آنها دارد.
مظهری اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۷۵ درصد مردم کمبود کلیسم در کشور دارند و باید مصرف موادی مانند لبنیات، دانه های گیاهی و برخی سبزیجات را در تغذیه خود قرار دهند تا این کمبود جبران شود.
وی اظهار داشت: همچنین ۲۰ درصد خانوارهای کشور کمبود دریافت کالری دارند و از زیرخط فقر نیز پایین تر هستند و توان خرید مواد غذایی را ندارند.
این متخصص تغذیه، کمبود ویتامین های A, D, B6 در بین مردم را مشهود دانست و ادامه داد: این کمبودها در کشور چشمگیر است و اکنون که قیمت مواد غذایی افزایش یافته بسیاری از افراد به دلیل ناتوانی مالی، بیشتر دچار بیماری های ناشی از کمبود این ویتامین ها می شوند.
وی تصریح کرد: اگر مردم نتوانند مواد غذایی مورد نیاز و اساسی را به دلیل افزایش قیمت آنها تهیه کنند، بدن که همیشه در حال ساخته شدن و کار کردن است، دچار مشکلات اساسی می شود.
به گفته مظهری، سلول های بدن نیاز به موادغذایی دارند و در واقع این مواد تامین کننده نیازهای سلول ها هستند. اگر مردم به دلیل ناتوانی مالی نتوانند موادغذایی اساسی را تامین و مصرف کنند، میزان بیماری ها به ویژه بیماری های چشمی و گوارشی بیشتر می شود و آنها توانمندی خود را از دست می دهند.
وی اظهار داشت: این مساله در زنان باردار و در دوره ۶ سال اول زندگی بسیار مهم است و عدم تامین و مصرف مواد غذایی اساسی و ضروری باعث تاثیرات منفی روی نسل های آینده خواهد شد.
اجتمام**۹۰۲۲*۱۸۳۴

انتهای پیام /*


اجتماعی


سواد سلامت


تغذیه


کم خوری

نظرات بسته شده است.