از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 68713

94 بازدید

به گزارش خطرنگار، در نیمه نخست امسال ۲ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی با رای نمایندگان مجلس از همراهی با دولت دوازدهم بازماندند و استیضاح شدند. براساس قانون پس از استیضاح وزرا از سوی مجلس، دولت فرصت دارد تا وزرای جدید را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی […]

به گزارش خطرنگار، در نیمه نخست امسال ۲ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی با رای نمایندگان مجلس از همراهی با دولت دوازدهم بازماندند و استیضاح شدند.
براساس قانون پس از استیضاح وزرا از سوی مجلس، دولت فرصت دارد تا وزرای جدید را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کند.
علی کاظمی باباحیدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خطرنگار، افزود: ۲ وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی از وزارتخانه های مهم کشور هستند و کشور نیازمند تسریع در معرفی وزراست.
وی تصریح کرد : وزرای پیشنهادی باید وزیرانی کارآمد و توانمند باشند و نسبت به وزرای پیشین، برنامه قوی تری داشته باشند.
کاظمی گفت: اداره وزارتخانه ها با سرپرستی منع قانونی ندارد اما تسریع در معرفی وزرا باعث می شود برنامه های اقتصادی دولت منسجم تر پیش برود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: باید به سمتی پیش رفت که فضای اقتصادی با هماهنگی سه قوا به یک ثبات کامل برسد.
به گزارش خطرنگار، براساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی «وزرا تا زمانی که عزل نشده ‌اند و یا بدلیل استیضاح یا درخواست رای اعتماد، مجلس به آنها رای عدم اعتماد نداده است در سمت خود باقی می‌مانند».
بر این اساس «رئیس جمهوری می‌ تواند برای وزارتخانه ‌هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین کند».
۲۰۹۷/۶۰۲۱

انتهای پیام /*


سیاسی


مجلس


دولت


وزرای پیشنهادی

نظرات بسته شده است.