از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 58070

132 بازدید

به گزارش خطرنگار، به نقل از پایگاه خبری اویل پرایس آمریکا، آمار پایگاه تحقیقاتی «اس اند پی گلوبال پلاتس» نشان می دهد، صادرات نفت کشورمان به چین از ۷۲۲ هزار و ۱۰۰ در ماه ژوئن (خرداد – تیر) به ۷۹۹ هزار و ۴۵۲میلیون بشکه در روز در ماه ژوئیه رسیده است.هند نیز واردات نفت خام […]

به گزارش خطرنگار، به نقل از پایگاه خبری اویل پرایس آمریکا، آمار پایگاه تحقیقاتی «اس اند پی گلوبال پلاتس» نشان می دهد، صادرات نفت کشورمان به چین از ۷۲۲ هزار و ۱۰۰ در ماه ژوئن (خرداد – تیر) به ۷۹۹ هزار و ۴۵۲میلیون بشکه در روز در ماه ژوئیه رسیده است.
هند نیز واردات نفت خام از ایران در ماه میلادی گذشته را با ۴۰ هزار بشکه در روز افزایش نسبت به ماه ژوئن به ۷۰۶ هزار و ۴۵۲ بشکه در روز رساند.
این دو مشتری بزرگ آسیایی نفت ایران، پیشتر نیز اعلام کرده بودند که از تحریم های امریکا تبعیت نخواهند کرد و واردات نفت خود از ایران را کاهش نخواهند داد.
آمار پایگاه تحقیقاتی یاد شده همچنین نشان می دهد، صادرات نفت ایران در ماه میلادی گذشته به ۲ میلیون و ۳۲۰ هزار بشکه در روز رسیده است.
به گزارش خطرنگار، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) اعلام کرد که این کشور از برجام خارج می شود و به تعلیق تحریم های هسته ای این کشور علیه تهران ادامه نمی دهد. این کشور از کشورهای جهان خواست واردات نفت خام خود از ایران را به صفر کاهش دهند.
با این حال، مشتریان اصلی نفت ایران به این درخواست پاس منفی دادند.
ژاپن نیز دوشنبه گذشته (۱۵ مرداد) خواستار معافیت از تحریم نفت ایران شد و گفت: پالایشگاه های این کشور نیازمند نفت ایران هستند و تحریم ها علیه ایران نباید روی واردات نفت این کشور تاثیر منفی بگذارد.
اقتصام**۱۰۶۳*۲۰۲۵

انتهای پیام /*


اقتصاد


نفت


تحریم


صادرات

نظرات بسته شده است.