از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 54916

147 بازدید

به گزارش روز یکشنبه گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان برای این منظور فیلمی از جنس تنگستن تری اکسید (WO3) با ساختار لانه زنبوری ساختند که حاوی نانوذرات و نانوستون هایی از جنس طلا است و روی شیشه پنجره نصب می شود. تنگستن تری اکسید با برقراری و قطع جریان الکتریکی […]

به گزارش روز یکشنبه گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان برای این منظور فیلمی از جنس تنگستن تری اکسید (WO3) با ساختار لانه زنبوری ساختند که حاوی نانوذرات و نانوستون هایی از جنس طلا است و روی شیشه پنجره نصب می شود.
تنگستن تری اکسید با برقراری و قطع جریان الکتریکی میزان تابش نور را کنترل می کند در حالی که نانوساختارهای طلایی نور روز را به انرژی گرمایی لازم برای گرم کردن محیط داخل تبدیل می کنند. همچنین این پوشش قادر است میکروب های موجود روی سطح شیشه را از بین برد.
این پنجره در چند دقیقه از شفافیت کامل به تیرگی کامل می رسد و پرتوهای مادون قرمز تنها در پنج دقیقه دمای پنجره را تا ۲۴ درجه سانتیگراد افزایش می دهد. در آزمایشات اولیه که با استفاده از میکروب E.coli انجام گرفت، مشخص شد این پنجره در حالت تیره بیشترین تاثیر را بر نابودی باکتری ها دارد.
این پنجره هوشمند گزینه مناسبی برای بیمارستان ها، هواپیماها و سیستم حمل و نقل عمومی محسوب می شود.گزارش کامل این تحقیقات در نشریه ACS Nano منتشر شده است.
علمی (۶)**۹۲۵۹**۱۴۴۰

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


پنچره هوشمند


میکرو ارگانیسم

نظرات بسته شده است.