از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 46363

114 بازدید

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، این مراسم با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و مجله بخارا ساعت ۱۸ چهارشنبه (نهم خرداد) برگزار می‌شود.استاد محمد مهدی جعفری از اوایل دهه ۴۰ پژوهش درباره نهج البلاغه را آغاز کرد اما پیش از آن در سال ۱۳۴۵به پیشنهاد آیت الله طالقانی […]

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، این مراسم با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و مجله بخارا ساعت ۱۸ چهارشنبه (نهم خرداد) برگزار می‌شود.
استاد محمد مهدی جعفری از اوایل دهه ۴۰ پژوهش درباره نهج البلاغه را آغاز کرد اما پیش از آن در سال ۱۳۴۵به پیشنهاد آیت الله طالقانی ترجمه کتاب «علی بن ابی طالب» نوشته عبدالفتاح عبد المقصود را آغاز کرد که در سال ۱۳۵۴ در هشت مجلد توسط شرکت انتشار به چاپ رسید.
وی از سال ۱۳۶۲ با بازگشایی دانشگاه‌ها، به تدریس نهج البلاغه، متون عربی، تاریخ اسلام و علوم قرآنی مشغول شد و در سال ۱۳۵۵ به دوره دکتری «فرهنگ عربی و علوم قرآنی» در دانشکده الهیات دانشگاه تهران راه یافت.
به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها در پی انقلاب فرهنگی، تحصیل او به تعویق افتاد اما در نهایت در سال ۱۳۶۷ از پایان‌نامه خود با عنوان «تصحیح خطب نهج البلاغه» به راهنمایی سید محمدباقر حجتی دفاع کرد و به درجه دکتری نائل آمد.
استاد جعفری در همان سال به دانشگاه شیراز منتقل شد و در آنجا به تدریس متون عربی و نهج البلاغه پرداخت و برای این که نهج البلاغه به صورت یک درس مستقل دانشگاهی درآید، کتاب «آموزش نهج البلاغه» را تالیف کرد.
او از سال ۱۳۸۳ که دوره کارشناسی ارشد نهج‌البلاغه در دانشکده علوم حدیث شهر ری تأسیس شد تاکنون، به همکاری در آن دانشکده و تدریس در آن اشتغال دارد. جعفری در سال ۱۳۸۵ با رتبه استادی از دانشگاه شیراز بازنشسته شد، ولی همچنان در این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها به تدریس نهج البلاغه ادامه می‌دهد.
علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند به نشانی بزرگراه شهید حقانی (از غرب به شرق) بعد از ایستگاه مترو، بلوار کتابخانه ملی، ساختمان کتابخانه، مرکز همایش‌ها (تالار فرهنگ) مراجعه کنند.

** نشست «آسیب‌شناسی هویت جنسی در ایران» و «شناخت هویت زن ایرانی»
نشست علمی ماهانه انجمن زنان پژوهشگر تاریخ، با همکاری پژوهشکده اسناد و اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.
این نشست با حضور عباس محمدی اصل، استاد دانشگاه، محقق مسائل اجتماعی و امور زنان و «شناخت هویت زن ایرانی» با حضور شهلا لاهیجی، مدیر انتشارات روشنگران و مطالعات زنان برگزار می‌شود.
این نشست چهارشنبه ۹ خرداد، ساعت ۱۸ تا ۲۰ در مرکز همایش‌های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان برای حضور در این نشست به نشانی بزرگراه شهید حقانی (از غرب به شرق) بعد از ایستگاه مترو، بلوار کتابخانه ملی، ساختمان کتابخانه، مرکز همایش‌ها مراجعه کنند.
فراهنگ**۱۸۸۰ ** ۱۴۱۸

انتهای پیام /*


فرهنگی


کتابخانه ملی


نهج البلاغه


شناخت هویت زن

نظرات بسته شده است.