از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 40291

98 بازدید

مرتضی صفاری نطنزی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خطرنگار، افزود: اگر افراد عاقلی در آمریکا باشند اجازه خروج از برجام را نمی دهند زیرا به نفع آنان نیست.وی یادآور شد: نیروهای متفکر و عاقل آمریکا نباید بگذارند که ترامپ از برجام خارج شود و باید او را متقاعد کنند که در این […]

مرتضی صفاری نطنزی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خطرنگار، افزود: اگر افراد عاقلی در آمریکا باشند اجازه خروج از برجام را نمی دهند زیرا به نفع آنان نیست.
وی یادآور شد: نیروهای متفکر و عاقل آمریکا نباید بگذارند که ترامپ از برجام خارج شود و باید او را متقاعد کنند که در این توافق بماند و در این میان تنها آمریکا است که متضرر می شود.
نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خروج آمریکا از برجام به این معناست که ما هم از آن خارج می شویم و این سند را که دو سال کشورهای مهم دنیا برای آن زحمت کشیده اند از بین می رود که این به ضرر آمریکاست زیرا پس از خروج آمریکا ایران بار دیگر برنامه های هسته ای خود را با قوت از سر می گیرد.
صفاری نطنزی یادآور شد: آنان که نگران مساله هسته ای هستند در این میان متضرر می شوند، اگر عاقلانه فکر کنند نباید از برجام خارج شوند .
وی ادامه داد: دولت ایران اعلام کرده که در صورت خروج آمریکا از برجام، برنامه هایی را پیش بینی کرده که آن را عملی می کنند، ظریف اخیرا اظهارداشت اگر آمریکا از این توافق خارج شوند، ما هم خارج می شویم، نه تنها از برجام بلکه از ان پی تی هم خارج می شویم و دیگر به هیچ ضابطه ای از تعهدات هسته ای بین المللی پایبند نخواهیم بود.
وی تاکید کرد: این موضوع می تواند به ضرر آنان باشد زیرا جمهوری اسلامی ایران هم اکنون هم نفع زیادی از برجام نمی برد، ایران به دنبال این بود که تحریم ها برداشته شود ولی هنوز برخی تحریم ها خصوصا در حوزه بانکی برقرار است.
به گزارش خطرنگار، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قرار است ۲۲ اردیبهشت درباره تمدید توقف تحریم های کنگره آمریکا بر ضد ایران تصمیم بگیرد و به کنگره این کشور اعلام کند؛ تصمیمی که تحلیلگران و بیشتر دیپلمات های حوزه برجام معتقدند بار سنگین هزینه آن به لحاظ اعتبار بین المللی، سیاسی و حتی اقتصادی آن نه تنها متوجه دولت آمریکا و شرکای برجام، بلکه متوجه امنیت جهانی خواهد بود.
ترامپ در طول ۱۸ ماه گذشته نیز هر بار با فضاسازی های رسانه ای تلاش کرده است آینده برجام را با چالش مواجه کند و اکنون نیز که قرار است در ۲۲ اردیبهشت تصمیم خود را برای یک دوره سه ماهه دیگر اعلام کند، اروپایی ها را با دغدغه و اما و اگرهای «شاید آمریکا از برجام خارج بشود یا نشود» رو به رو کرده است.
این در حالی است که ترامپ در ماه اکتبر ۲۰۱۷ (مهرماه ۹۶) نیز گفته بود که این بار آخر است که توقف اجرای تحریم ها بر ضد ایران را تمدید می کند، البته او در ابتدای سال ۲۰۱۸(ماه ژانویه) نیز به نوع دیگری توقف تحریم ها بر ضد تهران را تایید و تکرار کرد و حالا باید ببینیم وی در ماه می ۲۰۱۸ برای تداوم توقف تحریم ها چه تصمیمی می گیرد.
سیام**۹۱۲۱**۱۳۳۶

انتهای پیام /*


سیاسی


مجلس


ترامپ


برجام

نظرات بسته شده است.