از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 25528

123 بازدید

به گزارش روز جمعه خطرنگار، به نقل از فوربس، براین اساس ثروت موسس تلگرام بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که با توجه به روند رو به رشد این شبکه اجتماعی، بیشتر هم خواهد شد.پاول دوروف مدیر تلگرام چندی پیش به بلومبرگ گفته بود که قیمت پیام رسان تلگرام به پنج میلیارد […]

به گزارش روز جمعه خطرنگار، به نقل از فوربس، براین اساس ثروت موسس تلگرام بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که با توجه به روند رو به رشد این شبکه اجتماعی، بیشتر هم خواهد شد.
پاول دوروف مدیر تلگرام چندی پیش به بلومبرگ گفته بود که قیمت پیام رسان تلگرام به پنج میلیارد دلار رسیده است اما قصد فروش آن را ندارد چرا که هر روز تعداد مخاطبان آن بیشتر می شود.
وی پیش از تاسیس تلگرام که برای ایرانیان به دلیل استفاده گسترده از آن نیازی به معرفی ندارد، شبکه اجتماعی وکنتاکته را در روسیه راه اندازی کرده بود.
مبتکر وکنتاکته که هم اکنون قوی ترین شبکه اجتماعی روسیه(۶۲ درصد مردم روس عضو آن هستند) محسوب می شود، پیش از ترک روسیه، مالکیت این شبکه اجتماعی پرطرفدار روس زبان را به برادرش که برای او کار می کرد، داد.
در روسیه گفته می شود که مانند اختلاف نظری که در بین اعضای فیس بوک پس از معروف شدن آن بوجود آمد گریبان موسس وکنتاکته را هم گرفت و دوروف تصمیم به ترک وکنتاکته گرفت.
در زبان ساده، وکنتاکته را می توان شبکه ای بین اینستاگرام و فیس بوک دانست. در میان روس ها، وکنتاکته راهی برای آشنایی و دوست یابی است به همین دلیل در میان جوانان رواج بیشتری دارد.
دوروف پس از حضور در آلمان، به فکر راه اندازی پیام رسان تلگرام افتاد و ایرانی ها اولین مشترکان پر شمار او بودند.
طبق اظهارات موسس تلگرام، او هم اکنون به دنبال راه اندازی ارز دیجیتالی است که معروفترین آن در جهان «بیت کوین» است که هنوز معلوم نیست سازنده آن کیست اما بشدت مورد توجه ثروتمندان و دولت ها قرار گرفته است و خیلی از کشورها تمایل یافته اند که از آن برای داد و ستد در جهان استفاده کنند.
رشد بیت کوین در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ به حدی افزایش یافت که اگر در سال ۲۰۱۳ که کمتر کسی نام آن را شنیده بود یک فرد ۲۵ میلیون تومان برای خرید ۵۰ بیت کوین هزینه می کرد می توانست بعد از چهار سال آن را بیش از سه میلیارد تومان بفروشد به همین دلیل بسیاری از افرادی که از فروختن آن در این سالها خودداری کردند در سال ۲۰۱۷ به جمع ثروتمندان جهان پیوستند هر چند که در آغاز سال ۲۰۱۸ رشد نجومی این ارز دیجیتالی متوقف شد روند کاهش قیمت را در پیش گرفت.
شبک**اروپام** ۱۳۴۶**۱۳۹۲** رحمت الله خدادادی**انتشار: ابوالفضل بابایی

انتهای پیام /*


اقتصاد


روسیه


ایران


تلگرام

نظرات بسته شده است.